Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u ak. god. 2017./18.

Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u ak. god. 2017./18.

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u akademskoj godini 2017./18.

Tekst Natječaja

Upute za prijavu na Natječaj

Nadopuna teksta Natječaja - Dodatna financijska potpora za studente slabijeg socioekonomskog statusa

Uvjeti za dodjelu dodatne mjesečne studentske potpore studentima slabijega socioekonomskog statusa u iznosu od 200 EUR mjesečno za ak. god. 2017./2018. su sljedeći:

- prosječni mjesečni prihodi po članu zajedničkog kućanstva ne prelaze 65 % proračunske osnovice (2.161,90 kuna) koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom. Kao dokaz potrebno je dostaviti potvrdu nadležne porezne uprave za sve članove zajedničkog kućanstva za 2016. godinu.

Za članove zajedničkog kućanstva koji su u mirovini ili su korisnici obiteljske mirovine potrebno je priložiti, osim potvrde nadležne porezne uprave, i potvrdu nadležne ustanove za mirovinsko osiguranje o visini isplaćene mirovine za 2016. godinu.

- popunjena Izjava o članovima zajedničkog kućanstva (pod zajedničkim kućanstvom podrazumijeva se obiteljska ili druga zajednica osoba koje zajedno žive na istoj adresi prebivališta i podmiruju troškove života bez obzira na srodstvo)

Napomena: Svi studenti koji smatraju da udovoljavaju uvjetima za dodjelu dodatne financijske potpore dokumentaciju kojom dokazuju slabiji socioekonomski status mogu dostaviti do 31. svibnja 2017.

To se ne odnosi na ostalu natječajnu dokumentaciju čiji je rok za predaju 31. siječnja 2017.

Rok prijave: 31. siječnja 2017.

Povodom objavljenog Natječaja Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Informativni dan za sve zainteresirane studente Sveučilišta.

Info dan će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2016. u 11 sati u Multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31.

Doznajte kako se uspješno prijaviti na Natječaj i pripremiti se za mobilnost.

Vezani dokumenti Natječaja:

1. Prijavni obrazac za ak. god. 2017./18.

2. Prijavni obrazac za osobe s posebnim potrebama

3. Europass CV

4. Popis ECTS povjerenika na sastavnicama

5. Popis Erasmus koordinatora na sastavnicama

6. Popis visokoškolskih ustanova s kojima je potpisan Erasmus+ međuinstitucijski sporazum (po sastavnicama) - lista će se ažurirati zaključno s 16. prosincem 2016.

7. Dodatni kriteriji sastavnica

EF

FESB

FF

FGAG

KIF

MORE

OSS

PMF

PRAV

MF

8. Erasmus+ Programme Guide

9. Često postavljena pitanja Erasmus+