Na Medicinskom fakultetu humanitarni koncert „Djetinjstvo van bolnice“

Na Medicinskom fakultetu humanitarni koncert „Djetinjstvo van bolnice“

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu i Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit žele dati svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split kako bi osigurali najmlađim pacijentima što ugodniji boravak u bolnici. Stoga su organizirali humanitarni koncert pod nazivom „Djetinjstvo van bolnice“ koji će se održati u petak, 29. lipnja, u 18.30 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu, Šoltanska 2. 

Na koncertu nastupaju poznati hrvatski pjevač Hari Rončević, The Rajner's Orchestra s Medicinskog fakulteta u Splitu, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu, Roko Blažević - pobjednik natjecanja regionalnog glazbenog showa i ostali izvođači. 

Cilj koncerta je prikupiti novčana sredstva za uređenje ambulante Klinike za dječje bolesti KBC-a Split, „preporučena“ cijena karte za koncert je 20 kuna, a moći će se kupiti na samom ulazu u amfiteatar na dan koncerta. Također, donacije će se prikupljati i putem "donacijskih kutijica" ispred ulaza u amfiteatar Medicinskog fakulteta u Splitu. Moguće je i uplatiti donaciju na račun: IBAN HR1210010051863000160, Model 65, Poziv na broj 7595-035-26418-503000, Opis: Za uređenje ambulante Zavoda za gastroenterologiju i nefrologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.