Otvoreni upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti u zimskom semestru

Otvoreni upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti u zimskom semestru

Filozofski fakultet u Splitu već treću godinu zaredom nudi svim zainteresiram polaznicima semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijesti. Tečaj se realizira u suradnji  sa Sveučilištem Hankuk iz Seoula. Nastava će se odvijati u novim prostorijama Filozofskog fakulteta na adresi Poljička cesta 35 (bivša zgrada Brodomerkura). Nastava će započeti u petak, 9. studenog, u 17 sati, a proces zaprimanja prijava je kontinuiran do početka nastave .

Trajanje i cijena tečaja:

Semestralni tečaj korejskog jezika, kulture i povijesti traje deset tjedana, odnosno trideset sati ukupno, raspoređeno u tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.

U zimskom semestru nude se sljedeće cjeline:

o Uvod u korejsku kulturu (početna razina): osnovna znanja o običajima, religiji, povijesti, gastronomiji. Očekivanja od posjeta stranim zemljama. Pozdravi, komunikacijska tradicija, osnove hangula (korejskog pisma), osnovne fraze. 

o Korejska kultura i jezik II (za pristupnike s predzanjem): jezik u kontekstu, čitanje jednostavnih fraza, načini izrade jednostavnih dokumenata (uputstva, jelovnici, znakovi dobrodošlice, elementi kućnog reda).

Svi koji žele upisati Korejski jezik i kulturu u zimskom semestru (redovni studenti i zaposlenici Sveučilišta u Splitu moraju dostaviti prijavnicu naslovljenu UNIST, a svi ostali polaznici prijavnicu naslovljenu Prijavnica OPĆA) moraju dostaviti ispunjenu prijavnicu (u prilogu) sa svim popratnim dokumentima koordinatorici programa na e-mail jnovak@ffst.hr zaključno s 9. studenog 2018. g.

Vezani dokumenti