Potpisan ugovor o donaciji OTP banke Sveučilištu u Splitu

Rektor Sveučilišta u Splitu prof.dr.sc. Dragan Ljutić i predsjednik Uprave OTP banke Balazs Bekeffy potpisali su u četvrtak 20. prosinca u Vijećnici Rektorata ugovor o donaciji OTP banke Sveučilištu u Splitu u iznosu od 250 tisuća kuna.

Potpisivanju su nazočili i prorektori Sveučilišta prof.dr.sc. Leandra Markić Vranješ, prof.dr.sc. Đurđica Miletić, prof.dr.sc. Goran Kardum i prof.dr.sc. Željko Radić te predstavnici OTP banke Zvonimir Akrap i Silvija Bareša.

OTP banka i Sveučilište uspješno surađuju dugi niz godina kroz permanentnu potporu Banke različitim projektima Sveučilišta i njegovih sastavnica, a ova donacija će također biti usmjerena ka povećanju kvalitete studiranja i života studenata. Donacija je zalog da će se i u budućem razdoblju suradnja nastaviti razvijati na dobrobit Sveučilišta, odnosno mladih ljudi, a samim time i naše lokalne zajednice.

Svaka donacija Sveučilištu je dobro došla, ali ono što je još važnije jest perspektiva koja se pruža našim studentima suradnjom s OTP bankom, a to je mogućnost zapošljavanja i to studentima sa svih sastavnica, odnosno različitih struka, od ekonomista do inženjera računarstva. Na taj način mladim ljudima nudimo priliku ostanka u našem gradu i regiji – kazao je rektor Ljutić zahvalivši predstavnicima OTP banke na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.

Predsjednik Uprave OTP banke Balazs Bekeffy također je izrazio zadovoljstvo odličnom suradnjom sa Sveučilištem i lokalnom zajednicom, kazavši kako je potpisivanje ovog ugovora još jedan korak dalje.