Međunarodna suradnja

ESN Split traži nove članove

ESN Split traži nove članove

Erasmus Student Network Split (ESN Split), neprofitna volonterska organizacija koja okuplja mlade ambiciozne ljude željne promjene traži nove članove. Dio su Erasmus Student Network Internationala, koji trenutačno djeluje u preko 40 zemalja Europe i ujedinjuje ih u jedinstvenom cilju – "Students helping students".

Na internacionalnoj razini moto udruge jest "Studenti pomažu studentima", a u svome djelovanju orijentirani su prvenstveno na studente, strane i domaće. Stranim studentima pomažu prilikom njihova dolaska u aklimatizaciji i inkluziji u društvo kroz različita događanja koja organiziraju, dok domaćim studetnima nude edukacije o programima mobilnosti, profesionalnim vještinama i sl. Kroz sva naša događanja ulažu u vlastiti profesionalni i socijalni razvoj.

Kako djeluju?

Organizacija djeluje kroz različite timove, među kojima se može pronaći za svakoga ponešto. Bilo da ste zainteresirani za pomoć potrebitima, edukaciju, sport, kulturu, putovanja, grafički dizajn i odnose s javnošću, upravljanje ljudskim resursima… u ESN-u ćete pronaći sve. Osim događanja koja se organiziraju u svrhu pomoći stranim i domaćim studentima, društvene inkluzije, solidarnosti, pomoći potrebitima i sl. ESN Split također sudjeluje na brojnim (inter)nacionalnim događanjima na kojima članovi imaju mogućnost ulagati u svoj profesionalni i socijalni razvoj.

Ako uz studiranje želiš raditi i na vlastitom profesionalnom i socijalnom razvoju, upoznavati ljude iz različitih zemalja koji će ti postati obitelj, upoznati njihove kulture i tradiciju, naučiti ponešto o mobilnosti i prilikama koje ti se pružaju…ESN je mjesto za tebe!

Više informacija na: http://bit.ly/2xlZSE2

Posjetite nas na: www.esnsplit.com i www.facebook.com/esnsplit/