Najave i događanja

Sveučilište u Splitu se predstavlja na na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Splitu se već tradicionalno, po šesti put, predstavlja na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koju je u četvrtak, 22. studenog, u Francuskom paviljonu Studentskog centra svečano otvorio prof.dr.sc. Damir Boras, rektor zagrebačkog sveučilišta. Otvaranju Smotre je nazočio i prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, koji obišao izložbeni prostor Smotre, odnosno štand svog Sveučilišta na kojem se zainteresiranima predstavljaju mogućnosti studiranja u Splitu na svim razinama studija.

Na ovoj manifestaciji, koja ove godine bilježi 22. godišnjicu održavanja, Sveučilište u Splitu je donijelo dašak Mediterana u Zagreb što je bio motiv više svim posjetiteljima Smotre da zastanu uz štand i pogledaju što ima za ponuditi naše Sveučilište.

Naime, iznimno velikom broju učenika završnih razreda srednjih škola i svim onima zainteresiranim za nastavak školovanja,  predstavljene su sve informacije o studijskim programima koji se izvode na sastavnicama našeg Sveučilišta. Uz to, mogli su doznati više o smještajnim kapacitetima u studentskim domovima, prehrani te  Sveučilišnoj knjižnici. Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se do 25. studenog u prostorijama Sveučilišnog centra.