Najave i događanja

3P SPLIT 2019: Konferencija Nova scena i održivi turizam

3P SPLIT 2019: Konferencija Nova scena i održivi turizam

3P SPLIT 2019: Konferencija Nova scena i održivi turizam održat će se 1. ožujka s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Ovogodišnja, 7. konferencija organizirana je kroz suradnju Udruge 3P s partnerima, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. Kroz teme: Održivi turizam, Nova scena, Digitalni turizam 2019. i Financiranje u turizmu naši predavači predstavit će polaznicima temeljne segmente poduzetništva u turizmu s naglaskom na novitete, održivost i digitalizaciju.

Predavači na ovom programu su poznata imena iz svijeta poduzetništva, državnih i ostalih institucija koji pomažu Udruzi u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici. Osim stručnjaka iz prakse u programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

U sklopu ovogodišnje konferencije bit će organiziran besplatni Speed Date Consulting, kroz koji će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek to namjeravaju postati. Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 29. veljače 2019. godine.

Osim Speed Date Consultinga ove godine u programu konferencije bit će #3PChallenge, mentorirani program razvijanja poduzetničke ideje, koju učenici gimnazija i srednjih strukovnih škola Splitsko – dalmatinske županije razvijaju uz pomoć stručnih mentora. Radionice su se održavale jednom mjesečno od listopada 2018. godine, a proglašenje pobjedničkog tima očekuje nas na ovogodišnjoj 3P Split konferenciji, stoga pozivamo poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na  #3PChallengeu.

Svim sudionicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju. Prijave na: http://3psplit.org/.

Program #3PSplit započet je 2013. g. s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih te je kroz pet godina okupio preko 1500 posjetitelja te prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative. Program je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, malim poduzetnicima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.