Studentski život

Volonterska akcija: Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači

Volonterska akcija: Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači

Udruga Studenti za studente Split zajedno s COO Juraj Bonači poziva mlade grada Splita na druženje i izradu božićnih ukrasa s korisnicima Centra.

Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom započet će u ponedjeljak, 20. studenog i trajat će do srijede 29. studenog, na sljedećim lokacijama:

• Skupina radnog osposobljavanja (Bruna Bušića 30) – od 9 do 12 sati
• Kreativne radionice Dnevnog centra Firule (Put iza Nove bolnice 14) – od 9 do 14 sati

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u City Center One od 14. - 17. prosinca gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera.

Prijave za volontiranje i izradu ukrasa za COO Juraj Bonači ispunite na sljedećem linku:

https://goo.gl/forms/rzHcbashiLCHffSH2

Kroz volontersku akciju „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“  Udruga želi potaknuti mlade da svoje ideje i nesebičnu ljubav podare Centru Juraj Bonači. 

Ideja volonterske akcije nastala je u sklopu projekta „Dalmatinski val aktivizma“ kojeg provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih: S4S – Udrugom Studenti za studente Split, udrugom mladih iz Šibenika - Mladi u EU, Num Fabrika Ideja iz Vela Luke te Trokutom mladih Kaštela. Zajednički cilj udruga je osnaživanje i motiviranje mladih iz svojih lokalnih zajednica na volontiranje, preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnih građana iniciranjem i provedbom volonterskih akcija u svom gradu ili općini.

Dodatne informacije: email udruga.s4s.split@gmail.com ili broj mobitela 091 173 97 56.