Sveučilišni sport

Održana završna natjecanja manifestacije Sportska studentska subota

Subota 16. prosinca na Kampusu je protekla u znaku sporta. Tijekom cijelog dana u sportskoj dvorani Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ održavana su i završena brojna natjecanja. Završetak događanja odigrao se navečer kada je održana UniSport (pred)BOŽIĆNA noć by DJ Izbornik na kućicama ispred Studentskog doma.

 U badmintonu u pojedinačnoj konkurenciji najbolji su bili Domagoj Dominić s Kineziološkog fakulteta i Aurore Guslain, Erasmus studentica s Ekonomskog fakulteta, dok je u stolnom tenisu pobjedu odnio Marin Roguljić, inače igrač AFC Universitasa.

U turniru Playstation FIFA 18 pehar je pripao Marku Braovcu s FESB-a, dok je ekipa „Minutaža Andrije Balića“ u sastavu Kristijan Bešker, Marino Polić, Josip Perković Paloš, Duje Jukica  (studenti s Filozofskog fakulteta i Sveučilišnog odjela stručnih studija) pokazala najbolje znanje u pub kvizu.


Ekipa „Klošari“ u sastavu Ivan Kordić, Petar Gizdić, Hrvoje Ljubić, Ante Jurić  (svi s Kineziološkog fakulteta) pobjednici su turnira u malom nogometu, dok su studenti s Prirodoslovno-matematičkog, Ekonomskog i Pomorskog fakulteta Mate Dugandžić, Jure Kljajić, Mario Širić, Marko Knežević, okupljeni u „Ekipi 3&D“, najbolji bili u košarci 3x3.