Znanost i tehnologija

Druga konferencija projekta HEIRRI - „Podučavanje odgovornom društvu“

Druga konferencija projekta HEIRRI - „Podučavanje odgovornom društvu“

Druga HEIRRI konferencija „Podučavanje odgovornom društvu, transformiranje sveučilišta kroz odgovorno istraživanje i inovacije“ predstavit će rezultate gotovo trogodišnjih projektnih aktivnosti namijenjenih promoviranju integracije odgovornog istraživanja i inovacija u obrazovanje znanstvenika, inženjera i ostalih stručnjaka uključenih u proces istraživanja i razvoja. Konferencija će se održati u Beču 27. travnja 2018. godine.

Poziv za podnošenje sažetaka je otvoren! Traže se doprinosi koji predstavljaju prakse, projekte, inicijative i programe odgovornog istraživanja i inovacija, koji demonstriraju primjenu odgovornog istraživanja i inovacija u visokom obrazovanju.

HEIRRI posebno poziva prijave koje stavljaju naglasak na aktivnosti usmjerene na integriranje više demokratskog upravljanja u istraživanje i inovacije s naglaskom na pozitivne društvene učinke, uz promicanje i primjenu anticipativnijeg, refleksivnijeg, inkluzivnijeg i aktivnijeg pristupa istraživanju i inovacijama u nastavnom planu i programu visokog obrazovanja. Glavni naglasak bi se trebao staviti na specifične obrazovne ishode i postignuća. Projekt je u potrazi za prijavama iz različitih zemalja, konteksta i disciplina, kako iz humanističkih, tako i prirodnih i društvenih znanosti.

Ključni datumi:

Datum otvaranja prijava za podnošenje sažetaka: 26. listopada 2017.

Rok za podnošenje sažetaka: 10. prosinca 2017. (23:59 Srednjoeuropsko vrijeme)

Obavijest o prihvaćanju/odbijanju: 20. prosinca 2017.

 

Više informacija pronađite ovdje.

Web stranica druge HEIRRI konferencije: www.heirri.eu/2nd-heirri-conference.

⇒ Poziv za podnošenje sažetaka (preuzmite pdf file).

⇒ Besplatna registracija je otvorena. Molimo, popunite ovaj obrazac svojim osobnim informacijama.

⇒ Pridružite se / podijelite događaj na Facebook-u i upotrijebite hashtag #HEIRRIConf na Twitteru.

⇒ Financiranje za sudjelovanje na drugoj HEIRRI konferenciji: više informacija i obrazaca za prijavu bit će osigurano u narednim tjednima na: www.heirri.eu.