Znanost i tehnologija

Završena druga SBeA trening konferencija - Summer Jam 2017!

U vremenu od 22. do 28. kolovoza u okviru Erasmus+ projekta Student Business e-Academy održala se druga SBeA konferencija u Pine Beach Pakoštane resort-u. Studenti Sveučilišta u Splitu, zajedno sa studentima sveučilišta Middlesex University iz Londona i University of Malaga iz Španjolske formirali su međunarodne timove i zajednički radili na razvoju poslovne ideje. Stručnjaci iz akademskog i poslovnog svijeta održali su korisna predavanja na kojima su studenti stekli uvid u osnove pokretanja poslovanja i upravljanja poduzećem, slijedom čega su studenti svakodnevno sudjelovali u timskim aktivnostima kroz koje su na vlastitoj poslovnom konceptu primjenjivali naučeno.

Osim poduzetničkih vještina, studenti su vježbali pregovaranje u međunarodnom i međukulturalnom okruženju a većina ih je tu i počela stvarati poslovnu mrežu s obzirom na brojna nova prijateljstva sa zajedničkim interesom - poduzetništvom.

Svi studenti su zaslužno dobili potvrdu o sudjelovanju na SBeA konferenciji, dok su najzanimljivije poslovne ideje i nagrađene - za inozemne studente to je besplatan boravak u studenskom domu Sveučilišta u Splitu a za splitske studente besplatan boravak na Sveučilištu u Malagi.

Sve u svemu, svi bi se mogli složiti da je SBeA konferencija, Summer Jam, jako dobar primjer kombinacije učenja i zabave, odnosno bolje rečeno posla i zadovoljstva!