Novosti

 Poziv na predstavljanje programa "Uspostavni istraživački projekti"

Poziv na predstavljanje programa "Uspostavni istraživački projekti"

Hrvatska zaklada za znanost poziva vas na predstavljanje programa "Uspostavni istraživački projekti" koje će biti održano 11. svibnja 2017. s početkom u 12 sati u Multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišta u Splitu.

O programu kojemu je svrha omogućiti osamostaljenje mladih znanstvenika i stvaranje mladih istraživačkih timova govorit će prof. dr. sc. Dragan Poljak, član Upravnog odbora Zaklade.

O iskustvima provedbe Uspostavnih istraživačkih projekata govorit će voditelji uspješnih projekata financiranih na ranijim rokovima ovoga programa.

O svom radu na uspostavnom istraživačkom projektu "Istraživanje javne potrošnje na obrazovanje: utjecaj na rast, konvergencija i efikasnost" govorit će izv. prof. dr. sc. Lena Malešević Perović s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, a istraživanje "Cjelogenomska analiza povezanosti Hashimotovog tiroiditisa" financirano u okviru ovoga programa, predstavit će izv. prof. dr. sc.  Vesna Boraska Perica s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na glasnik@hrzz.hr do srijede, 10.5.2017. do 10 sati.

Radujemo se Vašem odazivu!