Natječaji

Jačanje socijalnog dijaloga - faza III

Jačanje socijalnog dijaloga - faza III

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava objavilo je otvoreni (privremeni) poziv na dostavu projektnih prijedloga “Jačanje socijalnog dijaloga – faza III”, koji se provodi u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“.

Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Status: otvoren od 31.5.2017. do 1.8.2017.

Prijavitelji: jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, sindikati

Prihvatljivi partneri: Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, udruge, instituti, ustanove, uključujući javna visoka učilišta i znanstvene organizacijje u nadležnosti Ministratstva znanosti i obrazovanja, ostalo.

Sažetak: Poziv je usmjeren na povećanje učinkovitosti, održivosti rezultata i kontinuiteta socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj. Poseban naglasak  je na unaprjeđenju kvalitete socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na međunarodnoj, nacionalnoj, regionalnoj, lokalnoj i sektorskoj razini.

Ukupna alokacija: 18.000.000,00 kn.

Iznos bespovratnih sredstava: Najmanja vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 400.000,00 kn. Najviša vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom Projektu iznosi 1.500.000,00 kn.

Sufinanciranje projekata:  udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100% prihvatljivih troškova tj. prijavitelji/partneri ne osiguravaju sufinanciranje projekata iz vlastitih sredstava.
 

Više informacija o Pozivu i natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.