Natječaji

Natječaj za upis polaznika programa Student Business e-Academy i SBeA konferencije - produljenje roka

Sveučilište u Splitu raspisuje NATJEČAJ za upis polaznika SBeA konferencije i  2. generacije studenata na dvosemestralni online program SBeA Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2017./2018. Rok za prijave se produljuje do petka 21. srpnja 2017. godine.

Dvosemestralni online program SBeA i SBeA konferencija rezultat su projekta Student Business e-Academy (SBeA) sufinanciranog iz Erasmus+ programa Europske Unije, kojeg provodi Sveučilište u Splitu u suradnji sa sveučilištima Middlesex University London i University of MalagaE-learning platforma na kojoj se izvodi online program SBeA, sufinancirana je sredstvima iz Programa tehnološkog razvoja, istraživanja i primjene inovacija Splitsko-dalmatinske županije, dok je sudjelovanje na konferenciji za studente sa Sveučilišta u Splitu omogućeno uz pomoć sredstava Studentskog Zbora Sveučilišta u Splitu

SBeA program studentima omogućava stjecanje ključnih poduzetničkih vještina i znanja potrebnih za ostvarivanje njihovih poslovnih ideja i ulazak na tržište, uz podršku domaćih i međunarodnih mentora. Program i suradnički radni prostor za korisnike dostupni su na virtualnoj platformi prilagođenoj potrebama korisnika. 

SBeA trening konferencija predstavlja trening za razvoj poduzetničkih sposobnosti i timski rad u međunarodnom okruženju, a ujedno je i svojevrsna priprema za pohađanje dvosemestralnog online SBeA Programa.

Sve informacije o uvjetima natječaja i načinu podnošenja prijave nalaze se u prilogu vijesti.

Dokumenti