Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
7.10.2022.
11. tjedan Centra za e-učenje Srca

Ciljevi

  • Cilj 9

11. Tjedan Centra za e-učenje Srca održava se od 10. do 14. listopada. Ove godine većina aktivnosti će se organizirati u prostorijama Srca dok je manji broj dostupan online. Ponovno je fokus stavljen na praktične tečajeve i radionice kako bi pomogli nastavnicima da na početku nove akademske godine što lakše krenu s nastavom i da se što lakše snađu u svojim e-kolegijima.

Među ostalim događanjima, održat će se i panel na temu "Razvoj digitalnih kompetencija nastavnog osoblja u okviru projekta e-Sveučilišta" u srijedu, 12. listopada s početkom u 11 sati u Srcu.

Kao uvod u panel predstavit ćemo projekt "e-Sveučilišta"  i to aktivnosti koje se odnose na razvoj digitalnih kompetencija nastavnika na visokim učilištima. Projektom je planiran razvoj programa za razvoj digitalnih kompetencija korisnika u visokom obrazovanju, a uz CARNET, koji vodi projekt, partneri na ovoj aktivnosti su Srce i AZVO. Na panelu raspravljat ćemo o digitalnim kompetencijama nastavnika u sustavu visokog obrazovanja u kontekstu digitalne transformacije, koliko je dostupno i kako je organizirano kontinuirano profesionalno usavršavanje nastavnika vezano uz digitalne kompetencije te kako osigurati kvalitetu nastave koja se odvija u online okruženju.

Za pojedine aktivnosti potrebne su prijave, a sve informacije o Tjednu Centra za e-učenje možete pronaći na web stranici: https://www.srce.unizg.hr/ceu/tjedan-ceu-2022

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!