Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
23.6.2021.
BEACH OPEN 2021

Objavu za medije UniSporta Split povodom BEACH OPEN 2021 prenosimo u cijelosti:

"Svim našim studentima, koji su se tijekom sezone htjeli natjecati sa kolegom/kolegicom s različite sastavnice, napokon se želja ostvarila.

Nismo to mogli tek tako dopustiti pa smo dodali jedan mali uvjet, parovi moraju biti mješoviti! Bila je to idealna prilika da izvedete momka, curu, prijatelja i kolegicu na malo drugačije druženje, zar ne?

Vatrena atmosfera s petka produžila se i na subotu. Sunce nas je i dalje pratilo, naša Ana puštala je samo najveće glazbene hitove, a Nika stručno koordinirala nadmetanje 25 mješovitih parova kako bi naši studenti bezbrižno mogli uživati u glazbi i popratnom morskom sadržaju s kolegama s faksa čije podrške ni u subotu nije nedostajalo.

Nakon cjelodnevnih napetih dvoboja i atraktivnih poteza, na red je došlo finale. Veliku završnicu igrala su dva para, poznati pod imenima Ninčević - Goreta i Maretić - Giljanović.

Sve oči bile su uperene u teren, nitko pobjednika nije mogao ni naslutiti, čak je i naša anketa na Instagramu u jednom momentu bila 50% - 50%.

Finalni poredak

  1. Maretić - Giljanović
  2. Ninčević - Goreta
  3. Kramarić - Tustonjić

 

Čestitamo pobjednicima, a svim natjecateljima zahvaljujemo se na sudjelovanju!

Fotogalerija natjecanja uskoro će biti dostupna na UniSport ST Facebook stranici.

Ovim natjecanjem završila se ovogodišnja sezona. Dok vi pratite završne tjedne predavanja i pripremate se za ispite, mi smo se već bacili na realiziranje novih ideja za iduću sezonu, još bolju!

Mi smo i dalje tu, već sutra donosimo vam nešto novo, svakako zanimljivo. Ostanite i vi, da nema vas ne bi bilo ni nas. #samoviruj"

 

Hvala UniSportu Split!

FOTO:Ante Mandić

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!