Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
17.5.2023.
Budućnost doktora znanosti na tržištu rada

Pridružite nam se na događanju na kojem ćemo predstaviti rezultate projekta SEA-EU Doc, uključujući mogućnosti za unapređenje doktorskih studija u skladu s potrebama tržišta rada. 

Događanje će se održati 22. svibnja 2023. s početkom u 11:30 sati u Spinit inkubatoru (Ul. Antuna Gustava Matoša 56, Split). U programu će sudjelovati predstavnici tvrtki, doktorandi i profesori koji će podijeliti vlastita iskustva i očekivanja vezana uz vještine doktorskog obrazovanja. 

Također ćemo predstaviti rezultate istraživanja o alumni organizacijama u Hrvatskoj te kroz razgovor s predstavnicima alumnija raspravljati o ulozi alumni organizacija u povezivanju s gospodarstvom i zapošljavanju. 

Na kraju susreta predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje prezentirat će rezultate reakreditacije doktorskih studija u Hrvatskoj.  

Događanje je namijenjeno doktorandima, mentorima, voditeljima doktorskih studija i predstavnicima institucija koje zapošljavaju doktore znanosti i/ili provode politike u području obrazovanja.  

Smatramo da je ovaj događaj izvrsna prilika za umrežavanje akademske zajednice s gospodarstvom, te otkrivanje novih prilika za usavršavanje i stjecanje novih konstruktivnih ideja za unapređenje doktorskih studija. 

Događanje organizira Sveučilište u Splitu u okviru Erasmus+ projekta SEA-EU Doc, ("Beyond academia - broadening the career horizons of doctoral students in marine and maritime sciences in Europe"), koji je započeo 2020. godine te završava s krajem kolovoza 2023. godine, a provodi se na razini SEA-EU alijanse.  

Molimo sve zainteresirane da se prijave putem poveznice: https://shorturl.at/sIPRS

Pretpregled slike

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!