Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
18.1.2024.
Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta 'Dr. Franjo Tuđman' u Splitu

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17
Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” održat će se u subotu 20. siječnja 2024. godine od 10 do 12:30 sati u vojarni Petar Zrinski u Zagrebu te od 10 do 14 sati u vojarni Admiral flote Sveto Letica - Barba u Splitu.

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata u Zagrebu i Splitu imati prilike saznati više informacija o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te o uvjetima i načinu upisa na studij, kadetskim pravima i obvezama i vojnoj obuci.

Predviđen je obilazak objekata u vojarnama u Zagrebu i Splitu te razgled vojne opreme i naoružanja, a na svakoj radnoj točci zainteresirani posjetitelji imat će prilike dobiti više informacija u razgovoru s kadetima i djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta.

Napomena za prijave za Split: Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 19. siječnja 2024. do 11 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta.
Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu Admiral flote Sveto Letica - Barba u subotu 20. siječnja 2024. najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Informacije vezane za Dan otvorenih vrata HVU “Dr. Franjo Tuđman” mogu se dobiti na broj telefona: 01/3786 666.
Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!