Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
10.3.2022.
Dani karijera i nastavnih baza 2022: UNIST Career Speed Dating

Ciljevi

  • Cilj 1
  • Cilj 4

Ured za upravljanje karijerama, Sveučilišni odjel za stručne studije i Studentski centar Sveučilišta u Splitu organiziraju prvi UNIST Career Speed Dating u okviru Dana karijera i nastavnih baza 2022., koji će se održati na 23. ožujka od 13 do 16 sati na lokaciji Spinit inkubator Sveučilišta u Splitu.

Career Speed Dating je posebna kombinacija brzog spoja (eng.speed date) i razgovora za posao namijenjen svim studentima Sveučilišta u Splitu. Organizira se na način da se studenti u 5 do 8 minuta imaju priliku predstaviti poslodavcima. Osim korisnog iskustva koje im olakšava ulazak na tržište rada, studenti ovim putem dobivaju priliku uvježbati i poboljšati svoje predstavljanje u poslovnom svijetu, ali i potencijalno pronaći posao ili praksu.

Sudjelovanje na događaju omogućuje i poslodavcima da se predstave studentima kao i studentske poslove ili programe studentskih praksi koje nude. Na ovaj način brzo i jednostavno dolaze u kontakt s potencijalnim kandidatima za razne poslove kao prvi korak u selekciji. Također imaju mogućnost zadržati životopise najboljih studenata i kontaktirati ih naknadno prema potrebi.

Događanje je namijenjeno prvenstveno studentima društvenih smjerova koji se pri prijavi mogu odlučiti između dvije kategorije: trgovina, turizam i marketing te financije.

Kako bismo studentima omogućili da se predstave poslodavcima u punom sjaju, dan prije, 22. ožujka održat će se i dvije radionice: ''Priprema životopisa'' od 11.30 do 13 sati i ''Kako se predstaviti poslodavcu'' od 13.30 do 15 sati također na lokaciji Spinit Inkubatora Sveučilišta u Splitu.

Od sutra krećemo s prijavama i otkrivamo imena poslodavaca, budite u tijeku!

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!