Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
30.6.2022.
Dodijeljene nagrade „Tommy- studentskog natjecanja“ Galerija slika
IMG_4380.JPG IMG_4406.JPG IMG_4411.JPG IMG_4425.JPG IMG_4428.JPG IMG_4442.JPG IMG_4445.JPG IMG_4481.JPG IMG_4501.JPG IMG_4533.JPG IMG_4563.JPG IMG_4589.JPG

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9

Dodjela nagrada "Tommy- studentskog natjecanja" za najuspješnije timove koji su od ožujka do lipnja rješavali poslovne slučajeve ove tvrtke, održano je u četvrtak, 30. lipnja na Ekonomskom fakultetu.

Rješenja poslovnih slučajeva iz područja ljudskih resursa, veleprodaje, marketinga, nabave, upravljanja zalihama te zbrinjavanja otpada, prethodno je prezentiralo ukupno 55 studenata, odnosno 12 timova Ekonomskog fakulteta i 5 timova Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu.

Tom prigodom je izv. prof. dr. sc. Vinko Muštra, dekan Ekonomskog fakulteta istaknuo kako je ovo natjecanje potvrda kako studijski programi ove visokoobrazovne ustanove ne nude isključivo teorijska znanja, već i mogućnost usvajanja onih praktičnih. S ponosom je kazao kako su neke studentske ideje i planovi toliko dobri da će ih tvrtka Tommy pokušati implementirati u svom daljnjem radu, što je i najbolji pokazatelj uspješnosti ovog projekta.

Prof. dr. sc. Goran Kardum, prorektor Sveučilišta u Splitu, također je naglasio važnost spoja struke i prakse, odnosno implementacije stručnog rada u kurikulume. Istaknuo je i važnost upravljanja ljudskim resursima, kao glavnog poligona znanja, jer bez toga ni zgrade, odnosno ni oprema  ni materijalna sredstva ne znače mnogo.

Pročelnik Sveučilišnog odjela za stručne studije dr. sc. Petar Pepur zahvalio je tvrtki Tommy na pruženoj prilici kao i studentima koji su sudjelovali u natjecanju, dok je Zoran Mikulić, član uprave Tommyja, iskazao zadovoljstvo realizacijom ovog projekta, najavivši kako je ovo jedan u nizu sličnih projekata koji se planiraju i u idućoj godini.

Za mentorstvo i ocjenjivanje je bila odgovorna stručna komisija, koju su činili profesori s Ekonomskog fakulteta i Sveučilišnog odjela za stručne studije te Tommyjevi mentori koji su ujedno i direktori poslovnih područja iz kojih su se poslovni slučajevi raspisali. Najuspješniji timovi su dobili novčane nagrade u iznosima od 7 tisuća, 4 tisuće i 2 tisuće kuna.

Nagrade – poslovni slučaj ljudski resursi:

1. mjesto tim MADA, članovi: Marin Gugić, Ana Arapović, Dora Delić, Andro Šarić

2. mjesto tim Protokol, članovi: Martina Bacelj, Valentina Bilandžić, Ivan Durdov, Filip Galić

3. mjesto tim Momaci, članovi: Ante Kosor, Andrej Marić, Ivan Krnić

Nagrade – poslovni slučaj veleprodaja:

1. mjesto tim Future, članovi:  Anđela Blažević, Robert Rukčić, Iva Vuletić

2. mjesto tim Pripravnici, članovi: Josipa Škero, Gabrijela Vrkić, Joško Stojkovski

3. mjesto Grupa 2, članovi: Karla Balić, Anja Anić Matić, Nikolina Božić, Andrea Milanko, Ivana Žižić

Nagrade – poslovni slučaj marketing:

1. mjesto tim Out of the box, članovi: Jure Bralić, Tina Kilić, Marja Kraljević

2. mjesto tim Oluja mozgova, članovi: Slavko Đirlić, Tea Petra Debak, Mate Marušić, Stela Bečić

3. mjesto tim Emporia, članovi: Ana Šimić, Filomena Varkaš

Nagrade – poslovni slučaj nabava:

Tim 6002, članovi: Andrea Madžar, Božena Perić, Josipa Ugrina

Nagrade – poslovni slučaj upravljanje zalihama:

Tim VIM, članovi: Valentina Šprajc, Mia Rogulj, Ivo Jakir

Nagrade – poslovni slučaj zbrinjavanje otpada:

Tim Ekipa za otpad, članovi: Marin Oršulić, Ivana Bilandžić, Ante Lelas

Mentori timova su dobili zahvalnice, kao i dekani Muštra i pročelnik Pepur za ustanove kojima su na čelu.

Mentori s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu: prof. dr. sc. Danica Bakotić, izv. prof. dr. sc. Željko Mateljak, izv. prof. dr. sc. Ljudevit Pranić, doc. dr. sc. Ivana Kursan Milaković i prof. dr. sc. Mirela Mihić.

Mentori Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu: mr. sc. Anita Krolo Crvelin, mag.oec. Sanja Bašić Roguljić, dr. sc. Danijela Perkušić Malkoč, dr. sc. Katja Rakušić Cvrtak, mr. sc. Stjepan Laći, dr. sc. Slobodanka Jelena Cvjetković, struč.spec.ing. Ivica Lovrić i mr. oec. Alen Ćurin, dipl.ing.el.

Tommy mentori: Marija Biuk, Dražen Dude, Branimir Đonlić, Anatolij Lovrić, Mario Šušnjara, Ante Vrdoljak

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!