Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
8.12.2022.
Dođi, nauči o poduzetništvu i osvoji nagrade!

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 9

U četvrtak, 8. prosinca 2022. od 17 do 19 sati, u caffe baru Sveučilišna knjižnica, ekipa iz Spark* Split inicijative i Ured za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu organiziraju info-dan na kojem ćete imati priliku upoznati njihov rad, čuti više o poduzetništvu, kako se možete angažirati i za kraj 'networkati' uz nagradni bingo.

Kao primjer dobre prakse imat ćete priliku poslušati gostovanje iz tvrtke MS2 Energo. Oni su dvojica mladih inženjera koji su odmah po završetku studija, motivirani potrebom za održivosti, odlučili 'uploviti' u svijet poduzetništva. Pokrenuli su svoj start-up koji danas posluje kao vrlo uspješna tvrtka, a njihovo gostovanje je potaknuto željom da svim studentima približe prednosti samozapošljavanja. Možda vas baš njihova poduzetnička priča inspirira!

Kraj druženja zamišljen je u obliku networkinga kroz igru poduzetničkog binga koji nosi zanimljive nagrade. Ako mislite da nije vrijedno doći jer inače gubite u društvenim igrama, ne brinite, osigurali smo i 'lucky loser' nagrade da povećamo šansu dobitka. Dođite i upoznajte Spark jer su za vas organizirali najzabavniji info-dan do sada!

Događanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane studente, ali uz prijavu sebi osiguravate sudjelovanje u poduzetničkom bingu, a samim time i nagrade! Obrazac za prijavu pronađite na poveznici: https://forms.gle/HNh98eF3MwaQn2ua9

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!