Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
24.3.2023.
ERASMUSiraj se!  Saznaj sve o prijavama za Erasmus+ studijski boravak! Galerija slika
DSC_0833.jpg ONLINE.jpg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 10

Želiš na Erasmus? Zanima te što ti sve nudi Erasmus+ program? Brine te papirologija, ne znaš koji jezici su ti potrebni, kako doći do financijske potpore te imaš još pitanja?

Odgovore na ta pitanja ima udruga Erasmus Student Network Split, koja će u subotu, 25. ožujka, od 17 sati održati online info dan o Erasmus+ mobilnosti za sve one koji nisu u mogućnosti poslušati ih uživo na fakultetima sveučilišta u Splitu. Prijave se primaju putem Instagram profila @esnsplit ili putem linka.

- Iznimno mi je drago što se zainteresiranost studenata za Erasmus program povećava iz godine u godinu. Dobio sam odlične povratne informacije tijekom posjeta svim sastavnicama Sveučilišta u Splitu te se nadam da smo kolegama pomogli da se odvaže na ovaj korak. Ovim putem pozivam sve one koji nisu uspjeli doći do nas na fakultetima da nam se pridruže na online sastanku u subotu - kazao je predsjednik udruge ESN Split Renato Šikić.

Erasmus Student Network (ESN) je neprofitna međunarodna studentska organizacija koja podržava strane studente koji studiraju u okviru programa Erasmus.

ESN zagovara prava i potrebe međunarodnih studenata na nacionalnoj i međunarodnoj razini, blisko surađujući sa sveučilištima i agencijama na promicanju politika koje poboljšavaju iskustvo razmjene.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!