Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
6.4.2023.
FESB i PMF u pohodu na Student Esports Tournament

Ciljevi

  • Cilj 17

Student Esports Tournament, ili skraćeno SET je popularni turnir u organizaciji Good Game Globala. Čak 16 timova od 6 studenata će braniti boje svog fakulteta te će se pokušati dokazati kao jedni od najboljih natječući se u pet esport naslova. Studenti Sveučilišta u Splitu na SETu nastupaju predstavljajući dva fakulteta: FESB i PMF

U 4. sezoni SETa, studenti će igrati već dobro poznate esports naslove: League of Legends, CS:GO, PUBG i Rocket League, a novost je još jedan naslov iz žanra FPS igara: Rainbow Six Siege. Još jedna novost ove sezone jest da će se pobjednici CS:GO discipline lige S naći će u bracketu FACEIT CS:GO Collegiate europskog natjecanja, a najbolji Rocket League tim lige S imat će priliku natjecati se među najboljim studentskim RL timovima na poznatom University Rocketeers europskom natjecanju.

Boje FESBa ove sezone brane: Vlatko Voloder, Luka Brnić, Mateo Papuga, Josip Perić, Luka Surać te Eugen Podrug.
Boje PMF ove sezone brane: Josip Martinović, Dino Zorić, Mario Radić, Karlo Mikulić, Marko Korda te Šime Demo.

Partneri četvrte sezone Student Esports Tournamenta su Hisense, Span, Raw Fury, Nescafe 3u1, White Shark i Solana Nin, a ekipa iz Good Game Global-a koja stoji iza organizacije natjecanja priprema jako puno zanimljivog sadržaja kao i mnoštvo sati live streama.

Turnir je osmišljen s idejom da pruži studentima tehnički orijentiranih studija cijele Hrvatske platformu za međusobno povezivanje, a partnerima kanal komunikacije prema tim istim studentima s ciljem potencijalnog zaposlenja u struci. Tijekom turnira studenti će imati priliku vidjeti intervjue mnogih profesionalaca iz struke koji će im probati približiti svoje uloge u kompanijama za koje rade i prilike koje im se pružaju.

Prvi streamovi počeli su 4. 4. 2023., a prva disciplina u kojoj će studenti odmjeriti snage je uvijek napeti Rocket League. Da bi saznali tko će se sukobiti u prvom kolu pogledajte izvlačenje grupa na Youtube kanalu SET-a. Svakako posjetite i službeni SET Twitch kanal te podržite svoje kolege!

Link trailera četvrte sezone:

https://www.youtube.com/watch?v=CII8q5gZsqs 

Link izvlačenja parova za prvu igru četvrte sezone:

https://www.youtube.com/watch?v=WfMJ0VvUBlE


Linkovi društvenih mreža SET-a:

Instagram - https://www.instagram.com/studentesportstournament/ 

Facebook - https://www.facebook.com/studentesportstournament 

Twitter - https://twitter.com/studentesports 

YouTube - https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament 

Twitch - https://www.twitch.tv/studentesportstournament 

Web stranica - https://studentesportstournament.com/ 

 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!