Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
28.2.2023.
Hodamo ili trčimo i ove godine - La Solidaire de Brest 2023

Ciljevi

  • Cilj 1
  • Cilj 3
  • Cilj 11
  • Cilj 17

La Solidaire de Brest 2023, sada već tradicionalna utrka kojom SEA-EU alijansa želi uz humanitarni karakter koji ova utrka ima, pozvati studente i zaposlenike SEA-EU sveučilišta da trčeći i šetajući doprinesu svom zdravlju.

Svaki istrčani kilometar donosi sredstva potrebitima. Ove godine pomažemo prikupiti novac za dvije udruge, točnije Planete Loisirs za financiranje izleta za djecu sa socijalno nižim statusom te Handi Cheins za školovanje pasa koji pomažu osobama kojima je potrebna pomoć u kretanju.

Do sada je u ovom događaju, u inicijalnoj organizaciji studenata Sportskog menadžmenta Sveučilišta u Brestu, sveukupno sudjelovalo 1160 sudionika te se istrčalo 12758 kilometara.

Akcija prikupljanja kilometara traje kroz cijeli tjedan, u periodu od 27. ožujka do 2. travnja 2023. godine.

Splitski događaj na kojem planiramo okupiti što više zainteresiranih studenata i djelatnika održat će se 31. ožujka 2023. godine u 12:00 sati na sjevernim Marjanskim vratima u Splitu.

 

Napomena: ako odlučite prijaviti Vaše trkačke kilometre ili kilometre koje prikupite šetajući, trebate instalirati Strava aplikaciju te se povezati s grupom naziva: La Solidaire de Brest SEA-EU 2023.

Svoje istrčane kilometre u tom tjednu pripojite grupi i oni će ostati zabilježeni.

Ako se odlučite sudjelovati na lokalnom događaju koji se održava 31. ožujka 2023. godine, sve što trebate je doći do Marjanskih vrata i istrčati ili prošetati jednu od predviđenih linija: 1 kilometar, 5 ili 10 kilometara. One koji na cilj stignu prvi, čekaju i simbolične nagrade.

U nadi da ćete podržati ovu aktivnost, kao i prijašnje dvije godine, SEA-EU ured Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!