Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
6.12.2022.
Humanitarna akcija studenata Ekonomskog fakulteta „Djeca za djecu“ – tradicija koja traje!

Ciljevi

  • Cilj 1
  • Cilj 2
  • Cilj 10

Tradicionalna humanitarna akcija koju već jedanaestu godinu zaredom organiziraju studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu u okviru kolegija "Upravljanje manifestacijama" prof. dr. sc. Smiljane Pivčević, započela je danas, 6. prosinca.  Kroz akciju, koja je posljednjih šest godina poznata pod imenom "Djeca za djecu", studenti su do sada prikupili i donirali preko četvrt milijuna kuna za potrebitu djecu i na tome ne namjeravaju stati. Ove godine su odlučili prikupiti novčana sredstva za udrugu roditelja djece s posebnim potrebama "Naša dica".

Akcija će se održavati u City Centeru One u razdoblju od 6. do 18. prosinca i u centru Mall of Split u razdoblju od 6. do 11. prosinca te od 17. do 22. prosinca. U njoj mogu sudjelovati svi ljudi dobre volje bilo kupnjom božićnih ukrasa koje su izradila djeca splitskih vrtića, bilo  aukcijom koja će se održavati na društvenim mrežama humanitarne akcije ili pak zaigrati lutriju i osvojiti jednu od preko 370 vrijednih nagrada, koje je doniralo više od 150 sponzora ovogodišnje akcije.

HUMANITARNI KONCERT U SKLOPU CITY CENTER ONE

U sklopu ovogodišnje humanitarne akcije "Djeca za djecu", održat će se i humanitarni koncert u City Centeru One, 16. prosinca s početkom u 17 sati a za vrhunski doživljaj bit će zaduženi Dreamersi, Papa Bend, Grupa Best, Filomena Puljiz, Bokal Vode, Klapa sv. Florijan, Limena glazba Žrnovnica te KUD Jedinstvo.

Tijek akcije možete pratiti i na Facebook profilu (Djeca za djecu – humanitarna akcija) ili na Instagramu (@djecazadjecu), a osim kupnje božićnih ukrasa i igre lutrije, akciju možete podržati i donacijom na račun:

HR9824070001300031477

Posjetite City Center One i Mall of Split, uživajte u humanitarnom koncertu i prepustite se božićnom duhu darivanja u duhu ovogodišnjeg slogana akcije "Svi za Našu dicu!".

Foto: Photo by Hannah Busing on Unsplash

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!