Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
25.1.2023.
I ove godine besplatna studentska autobusna linija od Spinuta do Kampusa! Galerija slika
besplatna-linija.jpg IMG_0251-2.JPG IMG_0256-2.JPG vozni-red.jpg

Ciljevi

  • Cilj 10

Izvrsne vijesti za studente Sveučilišta u Splitu! Posebice one koji žive u studentskim domovima na Spinutu obradovat će vijest da će se i nadalje moći besplatno voziti posebnom autobusnom linijom koja će prometovati na relaciji od Spinuta do Kampusa.

Naime, danas su prof. dr. sc. Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu, i Miroslav Delić, predsjednik Uprave tvrtke "Promet" potpisali  Ugovor o prijevozu, kojim će studentima splitskog sveučilišta i ove godine biti omogućena bolja povezanost između studentskih domova u Spinutu i Kampusa. Potpisivanju ugovora  su nazočili i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić, pročelnica Ureda rektora Ivana Pletković i koordinator infrastrukturnih projekata i projekt menadžer Studentskog centra Marijan Bašić.

Kao i do sada trasa ostaje ista te će besplatni studentski autobusi voziti na relaciji Spinut – Matoševa - Domovinskog rata – Vukovarska - Bruna Bušića - Matice Hrvatske. U povratku s Kampusa autobusi će prometovati trasom Velebitska – Solinska – Domovinskog rata – Hrvatske mornarice – Kaštelanska – Spinut. Predviđeno je 6 polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!