Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
19.9.2022.
Inovacije i kava: Dođite i sudjelujte u razgovoru s patentnom zastupnicom

Ciljevi

  • Cilj 9

Kako iskoristiti intelektualno vlasništvo za pozicioniranje na tržištu, kako patentirati svoje inovacije i ideje, najčešće prepreke i najzanimljiviji slučajevi – poslušajte iz prve ruke! 

Esmé Swindells, patentna zastupnica s dugogodišnjim iskustvom, 28. rujna (srijeda) u 15 sati u caffe baru TINEL podijelit će s nama svoje znanje i iskustvo. U neformalnom intervju saznat ćete sve zanimljivosti o intelektualnom vlasništvu i prednostima koje može donijeti poslovanju, a moći ćete i sami postaviti pitanja. 

Broj mjesta je ograničen pa požurite s prijavama. Mi vas častimo grickalicama i pićem po izboru. Prijaviti se možete putem poveznice – https://forms.gle/dLs5q719qcyRNyjY8

Esmé Swindells ovlaštena je britanska i europska patentna zastupnica s dugogodišnjim iskustvom upravljanja nacionalnim i internacionalnim patentnim prijavama . Blisko surađuje s tvrtkama kako bi osigurala da je njihova strategija upravljanja intelektualnim vlasništvom usklađena s njihovim komercijalnim ciljevima i maksimizirala vrijednost njihove imovine i cjelokupnog poslovanja. Također radi s investitorima na provođenju dubinske analize intelektualnog vlasništva u tvrtkama u koje su zainteresirani ulagati. Esmé trenutno radi u odvjetničkoj tvrtci Potter Clarkson te provodi godinu dana putujući i radeći iz različitih dijelova svijeta – a njena prva 'postaja' je Split. 

Ciklus radionica i edukacija Inovacije i kava organizira Odjel za znanost i inovacije Sveučilišta u Splitu u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom. Događanja će obuhvatiti različite teme i formate, prilagođene primarno za poduzetnike i znanstvenike, ali i studente i širu publiku u neformalnom okruženju 'uz kavu' u kafiću. 

Vidimo se!

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!