Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
12.6.2023.
Izložba Slikarskog odsjeka Umjetničke akademije: 

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17

Umjetnička akademija u Splitu i Multimedijalni kulturni centar Split imaju zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje završne izložbe Slikarskog odsjeka, Produkcija 2023., koja se otvara u srijedu 14. lipnja 2023. godine u 19 sati u Multimedijalnom kulturnom centru (Dom mladih), Savska bb, Split. 

Završna izložba Odsjeka za slikarstvo Umjetničke akademije u Splitu predstavlja radove studenata preddiplomskog i diplomskog studija koji su realizirani kroz različite praktične kolegije nastavnog programa u akademskoj godini 2022/23.

Izložba daje uvid u recentnu studentsku produkciju Odsjeka za slikarstvo koji njeguje podržavanje pojedinačnih i raznorodnih umjetničkih pristupa i interesa, kao i obaviještenost o dominantnim, ali i o novijim teorijskim obzorima u području vizualne kulture, pritom ne gubeći iz vida likovnost kao temelj umjetničkog stvaranja.

Cilj redovitih prezentacija studentskih radova u konkretnom galerijskom prostoru je stjecanje značajnog iskustva prolaskom kroz sam proces realizacije izložbe te njihovo suočavanje s kritičkim pogledom javnosti.

Izložba će biti otvorena do 24. lipnja 2023., svakim danom osim nedjelje i praznika od 17 do 21 sat. 

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!