Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
29.7.2022.
Međunarodna konferencija 

Ciljevi

  • Cilj 3

Međunarodna konferencija "Plexus" održat će se u Splitu od 23. do 25. rujna. Cilj konferencije je pomoći mladim profesionalcima iz medicinskih i STEM područja u širenju njihove mreže, olakšati suradnje i inspirirati sudionike predavanjima svjetski priznatih predavača, a sve to uživajući na ovom prekrasnom dijelu Mediterana. 

Od inspirativnih predavača do "Nobel Night" događaja, moći ćete čuti o zanimljivim putevima znanstvenih velikana, kao što su dobitnici Nobelove nagrade za kemiju: dr. sc. Robert Huber (dobitnik iz 1988. godine), dr. sc. George P. Smith (dobitnik iz 2018. godine), dr. sc. Joachim Frank (dobitnik iz 2017. godine) i Robert J. Lefkowitz, dr. med. (dobitnik iz 2012. godine).

U "Work & Life Abroad" sesijama saznat ćete kako je to živjeti i raditi u stranoj zemlji kao mladi profesionalac.

Također, Plexus će imati događaje na kojima ćete moći naučiti o karijernim prilikama i mobilnosti u Europskoj Uniji, kao i posebne networking događaje, ali i Gala večeru, a na svim tim događajima moći ćete se povezati s kolegama na prekrasnim splitskim lokacijama. 

Uz navedeno, moći ćete prezentirati sažetak svog znanstvenog rada u obliku postera za vrijeme poster sesije.

Svi su pozvani! Registracije su predviđene u kolovozu. Ulazak na konferenciju će biti besplatan nakon registracije (osim za posebne događaje kao što je Gala večera).

Sve bitne informacije možete naći na web stranici www.medx.hr 

Za sve najnovije informacije prijavite se za newsletter, pratite nas na društvenim mrežama (InstagramFacebook ili LinkedIn). 

U slučaju pitanja slobodno se obratite na pr@medx.hr

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!