Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
13.11.2023.
Na Filozofskom fakultetu održani 26. dani ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Splitsko-dalmatinske županije Galerija slika
1.jpg 2.jpg 3.jpg Slide1-2.jpeg

Ciljevi

  • Cilj 4
  • Cilj 17

U organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i splitskih dječjih vrtića: Dječjeg vrtića Radost, Dječjeg vrtića Cvit Mediterana, Dječjeg vrtića Grigor Vitez te Dječjeg vrtića Marjan održan je znanstveno-stručni skup: ‘26. dani ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Splitsko-dalmatinske županije "Mirisi djetinjstva". 

Ovogodišnji skup organiziran je pod pokroviteljstvom Agencije za odgoj i obrazovanje, te uz sponzorstvo Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita, a okupio je preko 250 stručnjaka i znanstvenika s ciljem razmjene iskustva i unaprjeđenja područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Tema skupa, koji se organizira nakon trogodišnje stanke, bila je umrežavanja kao strategije učenja.

Prisutne su pozdravili dekanica prof. dr. sc. Ina Reić Ercegovac, gradonačelnik grada Splita prof. dr. sc. Ivica Puljak, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije Tomislav Đonlić, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Darija Kurtić te predsjednik organizacijskog odbora, Dubravko Vukovac.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!