Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
9.6.2022.
Na KTF-u dodijeljeni certifikati studentima sudionicima projekta virtualne mobilnosti u okviru SEA-EU projekta Galerija slika
IMG_3714-2.JPG IMG_3716-2.JPG IMG_3718_2.JPG IMG_3743-2.JPG IMG_3766.JPG IMG_3773.JPG IMG_3814-2.JPG

Na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu (KTF) u četvrtak, 9. lipnja, dodijeljeni su certifikati studentima koji su sudjelovali u projektu Virtualne mobilnosti u okviru projekta Europskog sveučilišta mora (SEA-EU).

Projekt se provodio od 18. do 29. travnja 2022. godine kroz predavanja na engleskom jeziku, osmišljena u suradnji dvaju profesora iz SEA-EU alijanse: prof. dr. sc. Igora Jerkovića s KTF-a i prof. dr. sc. Juana Carlosa García Galinda s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Cádizu (Španjolska). Predavanja pod nazivom "Biochemical Ecology and Terpenes from the Essential Oils" održana su putem sustava videokonferencije, a studenti su imali i projektne zadatke koje su izradili i prezentirali u suradnji s kolegama sa Sveučilišta u Cádizu.

Ovom aktivnošću su zaslužili i 1 ECTS bod, a za svoj rad dobili su i pohvale svojih profesora. S KTF-a je u projektu sudjelovalo 11 studenata KTF-a: Kristina Šimić, Matea Juraković, Mia Galić, Danijela Marić, Miran Kemura, Suzana Ljubas, Klaudija Gusić, Monika Bekan, Hana Pećar, Josipa Dugeč, Marija Brajković te dva Erasmus studenta na KTF-u Aaron Alonso Vidal i Stanisław Kurowski.

Svečanosti dodjele certifikata prisustvovali su rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić, s KTF-a dekan prof. dr. sc. Matko Erceg i prof. dr. sc. Igor Jerković, a Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Cádizu dekan prof. dr. sc. José Manuel Montes de Oca, prodekanica za međunarodnu suradnju i mobilnost prof. dr. sc. Laura Cubillana, koordinatorica za studij Biotehnologija prof. dr. sc. Gema Cabrera i naravno prof. dr. sc. Juan Carlos García Galindo.

Projekt se nastavlja i sljedeće akademske godine, bit će otvoren za sve članice SEA-EU alijanse pa pozivamo studente da prate obavijesti i prijave se na ovaj i druge projekte virtualne mobilnosti koji će se provoditi na KTF-u.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!