Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
4.11.2022.
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u studenom kroz projekt AktivniST

Ciljevi

  • Cilj 16
  • Cilj 17

U sklopu projekta AktivniST u studenom nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U studenom nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 16 - Mir, pravda i snažne institucije, 15. studenog u 9:00h,  edukaciju će održati Livija Plančić, predsjednica udruge Bijeli krug Hrvatske na temu "Pravda za žrtve nasilja je često spora i nedostižna".

2) unutar Cilja 17 - Partnerstvom do ciljeva, 14. studenog u 10:00h ,  edukaciju će održati Joze Tomaš, predsjednik HGK - Županijska komora Split  na temu "Uloga poduzetničkih udruženja i kreiranje efikasnih javno-privatnih partnerstva".

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja. Prijave se vrše preko poveznice: https://forms.gle/kMWDuamG7Yja43Sh9          

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Edukacije se održavaju u sklopu projekta "AktivniST", sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!