Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
10.1.2023.
Najava edukacija u siječnju kroz projekt Smart Youth

Ciljevi

  • Cilj 8
  • Cilj 9
  • Cilj 12

U sklopu projekta Smart Youth u siječnju se održavaju edukacije iz područja pametna proizvodnja i pametni okoliš kroz koje će stručnjaci iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova.

Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i "pametni" građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U siječnju nas očekuju tri edukacije:

1) Pametni viličari u proizvodnji i logistici, 12. siječnja s početkom u 15 sati, edukaciju će održati Damjan Miklić direktor tvrtke Romb Technologies

2) Smart City rješenja za upravljanje otpadom na javnim površinama, 18. siječnja s početkom u 15 sati, edukaciju će održati Hrvoje Filipović iz tvrtke BigBelly

3) Atoms & Bits 25. siječnja s početkom u 15 sati, edukaciju o svojim pametnim rješenjima će održati predstavnici kompanije Atoms & Bits koja je dio Libelium grupacije.

Prijaviti se možete OVDJE, a radionice se održavaju online, preko Zoom platforme.

Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja, a polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!