Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
8.11.2022.
Najava Global Entrepreneurship Week 2022 Split

Ciljevi

  • Cilj 9
  • Cilj 12
  • Cilj 17

Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu zajedno sa Poduzetničkim centrom Split organizira sedmo izdanje manifestacije Global Entrepreneurship Week Split koji će se održati u tjednu od 14. do 18. studenog.

Manifestacija se održava jednom godišnje u više od 160 zemalja diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.

Različitim aktivnostima, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, GEW potiče sudionike da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori te ih povezuje s potencijalnim suradnicima, mentorima i potencijalnim investitorima, upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.

GEW je, dakle, više od kampanje podizanja svijesti o poduzetništvu; to je platforma za povezivanje i suradnju - uključivanjem svih igrača duž poduzetničkog spektra u jačanju ekosistema diljem svijeta.

Ovogodišnji program sastoji se od predavanja koja obuhvaćaju područja kao što su poduzetništvo u energetskom sektoru te javno-privatna partnerstva, a uz to će se održati i meetup s ciljem umrežavanja mladih i poduzetničke zajednice:

  • Ponedjeljak, 14. 11. 2022. s početkom u 10 sati, predavanje će održati Joze Tomaš, predsjednik HGK - Županijska komora Split, na temu "Uloga poduzetničkih udruženja i kreiranje efikasnih javno-privatnih partnerstva" (Zoom)
  • Utorak, 15. 11. 2022. s početkom u 10 sati, predavanje će održati Marko List, direktor tvrtke Consultare, na temu "Biootpad kao resurs u vrijeme energetske krize" (Zoom)
  • Srijeda, 16. 11. 2022. s početkom u 15 sati, predavanje će održati Kay Nag, direktor švedske tvtke BothOfUs, na temu "UN SDG - Public, Private sector and Youth change makers" (Zoom)
  • Četvrtak, 17. 11. 2022. od 18 do 20 sati, u suradnji sa Split Tech City održat će se meetup na kojem će uz networking predavanje održati Suren Markosian na temu "Is investment necessary for startups to succeed on market", lokacija BackBar Plan B.

Prijave za sve navedene aktivnosti vrše se putem poveznice https://forms.gle/z2nE1d1X5isEB3xB6, a svi prijavljeni će dobiti na e-mail poveznice za pristup predavanjima.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!