Program stipendiranja Global Korea za 2019. godinu

Veleposlanstvo Republike Koreje u Hrvatskoj sa zadovoljstvom nudi program stipendiranja u Koreji svim zainteresiranim studentima.

1. Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED - National Institute for International Education) u sastavu Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, dodjeljuje jednu (1) stipendiju državljanima Republike Hrvatske, te jednu (1) stipendiju državljaninu Bosne i Hercegovine za diplomski studij iz programa stipendiranja korejske vlade za strane studente Global Korea za 2020. godinu (2020 Global Korea Scholarship-Graduate). Studij će se provoditi u Koreji u razdoblju od 2020. do 2023. godine (magisterij) ili od 2020. do 2024. godine (doktorat). 

Rok prijave: 18. ožujka 2020.

Svi zainteresirani kandidati trebaju veleposlanstvu priložiti prijavu najkasnije do 17,00 sati u srijedu, 18. ožujka 2020. Nakon toga će se u veleposlanstvu održati razgovori s ograničenim brojem kandidata čije su prijave zadovoljile tražene uvjete i koje su zaprimljene unutar navedenog roka.

2. Priloženi „Vodič kroz prijavu (2020 GKS-G Application Guidelines)“ donosi opis traženih kvalifikacija, dokumenata/obrazaca za prijavu i sve ostale nužne informacije.  

Odgovore na često postavljena pitanja možete preuzeti ovdje

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje

Više informacija o ovoj stipendiji, rokovima prijave i načinu podnošenja prijave dostupno je na sljedećoj poveznici

Za sve daljnje upite možete se obratiti veleposlanstvu putem e-pošte: croatia_rsvp@mofa.go.kr