Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
10.1.2023.
Nova radionica za prijavitelje projekta Dokazivanje inovativnog koncepta

Ciljevi

  • Cilj 9

Obzirom na produljenje roka za prijavu, Ured za transfer tehnologije organizira novu radionicu za prijavitelje projekta Dokazivanje inovativnog koncepta u ponedjeljak, 16. siječnja u 13 sati u dvorani B3-48 na trećem katu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane prijavitelje koji imaju pitanja ili nedoumice vezano za pripremu projekata. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem poveznice – https://forms.gle/JxdktvHJ5jVa2cXj7.

Podsjećamo, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je poziv za dodjelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima te znanstvenim organizacijama za sufinanciranje predkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije. 

Novi rok za prijavu sada je 31. siječnja 2023. Novost u pozivu je i to što je sada PDV prihvatljiv trošak za organizacije kojima je PDV nepovrativ.

Ured za transfer tehnologije je jedan od odabranih Prepoznatih centara za provedbu programa Dokazivanje inovativnog koncepta te je, u slučaju kada je prijavitelj znanstvena organizacija, obvezni partner na projektu zadužen za aktivnosti upravljanja inovacijskim ciklusom i podršku komercijalizaciji rezultata projekta. Također, Prepoznati centar pruža usluge upravljanja inovacijskim ciklusom tvrtkama koje prijavljuju projekte. Zainteresirane tvrtke mogu zatražiti ponudu usluga slanjem upita mailom na: utt@unist.hr.

Sve novostiSljedeća

Imate pitanje? Tu smo!