Predstavljanje studija Vojno pomorstvo na Danu otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Predstavljanje studija Vojno pomorstvo na Danu otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" (HVU) u Splitu održat će se u subotu, 9. veljače 2019. godine s početkom u 10.00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba" (Lora) u Splitu, Zrinsko-frankopanska 207a.

Posjetiteljima će se predstaviti sveučilišni studij Vojno pomorstvo, petogodišnji integrirani preddiplomski i diplomski studij Sveučilišta u Splitu namijenjen obrazovanju budućih časnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Studijski program omogućuje obrazovanje i za potrebe Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Ministarstva unutarnjih poslova. Razvijen je u suradnji Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman” sa Sveučilištem u Splitu. Smjerovi studija su Vojna nautika i Vojno brodostrojarstvo.

Također će se prezentirati i sveučilišni preddiplomski studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje te preddiplomski i diplomski studij Aeronautike - smjer vojni pilot. 

U sklopu obilaska bit će omogućen obilazak kabineta, sportskih i drugih objekata u vojarni te brodova Hrvatske ratne mornarice. 

Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje prijave najkasnije do petka, 8. veljače 2019. do 10.00 sati na adresu e-pošte: tino.sumic@morh.hr.
Prijavljeni posjetitelji trebaju doći u subotu, 9. veljače 2019. u vojarnu "Admiral flote Sveto Letica - Barba", Zrinsko-frankopanska 207a, u Splitu, najkasnije do 9.45 sati i ponijeti identifikacijski dokument.

Foto: Hrvatsko vojno učilište (HVU), Hrvatska vojna glasila (HVG) i Hrvatska ratna mornarica (HRM)