Svečana promocija pete generacije magistri i magistara forenzike

Peta promocija magistri/magistara forenzike održana je 5. travnja na Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti. Na prigodnoj svečanosti zaslužene diplome dobilo je 60 magistri/magistara forenzike koji su na Sveučilištu u Splitu, Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti završili jedan od sljedeća četiri studijska modula diplomskog sveučilišnog studija „Forenzika“: Istraživanje mjesta događaja, Forenzična kemija i molekularna biologija, Forenzika i nacionalne sigurnosti te Financijsko - računovodstvena forenzika.

Na svečanosti promocije novim magistrama/magistrima forenzike, njihovoj rodbini i prijateljima te uzvanicima, obratili su se izv. prof. dr. sc. Goran Kardum, prorektor Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Dragan Primorac, zamjenik pročelnika te prof. dr. sc. Ivica Filipović, pročelnik Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti.

Ovom su prigodom, osim diploma novoj generaciji magistri/magistara forenzike, dodijeljena i priznanja u vidu pohvalnica najboljim studentima, nastavnicima i suradnicima, najboljim autorima znanstvenih radova i najboljem voditelju najuspješnijeg projekta. Naposljetku, dodijeljena su još dva priznanja – pohvalnica za izuzetno zalaganje nenastavnom osoblju te zahvalnica zaposlenici Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti povodom skorašnjeg odlaska u mirovinu.