Poziv za okrugli stol Moje Marie Curie postdoc iskustvo, Zagreb, 13. lipnja 2019.

U okviru otvorenog natječaja za Individualne stipendije i nastavno na radionicu za pisanje projektnog prijedloga Individualnih stipendija, koja će se održati 12. lipnja 2019. (informacije dostupne ovdje) Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s hrvatskim poglavljem Marie Curie Alumni Associationa sa zadovoljstvom Vas poziva na okrugli stol Moje Marie Curie postdoc iskustvo.

Okrugli stol će se održati neposredno nakon radionice, 13. lipnja 2019. godine, u Agenciji za mobilnost i programe EU (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 10:00 sati. 

Cilj okruglog stola je predstaviti praktična iskustva hrvatskih istraživača u pisanju, prijavi i implementaciji Marie Curie postdoktorskih stipendija. U drugom dijelu događanja sudionici će se imati priliku upoznati sa strukturom projektnog prijedloga.

Ovo događanje namijenjeno je doktorandima i iskusnim istraživačima koji su zainteresirani za razvoj svoje karijere putem Marie Sklodowska-Curie akcija, ali i izuzetna prilika za sve one istraživače koji neće biti u mogućnosti sudjelovati na prethodnoj radionici za pisanje projektnog prijedloga. Također, ovo je odlična prilika za umrežavanje i dijeljenje iskustava!

Sudjelovanje je besplatno, a prijava je moguća putem poveznice. Prijave su otvorene do petka 7. lipnja 2019. godine

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Vezani dokumenti