Održan radni sastanak predstavnika Grada Solina i Sveučilišta u Splitu

U prostorijama Gradske uprave grada Solina u srijedu 11. rujna održan je radni sastanak predstavnika Grada Solina i Sveučilišta u Splitu.

Na radnom sastanku nazočili su gradonačelnik Dalibor Ninčević, Renato Prkić, predsjednik Gradskog vijeća grada Solina i Ante Ljubičić, pročelnik Upravnog odjel za pravne i opće poslove i tajnik Grada te predstavnici Sveučilišta u Splitu predvođeni rektorom prof.dr.sc. Draganom Ljutićem s prorektorima prof.dr.sc. Đurđicom Miletić i izv.prof.dr.sc. Željkom Radićem, Filipom Klarić-Kukuzom, glavnim tajnikom, i Ivanom Pletković, voditeljicom Ureda rektora.

Povod sastanku bila je razmjena informacija o do sada ostvarenim aktivnostima i postignutim rezultatima, te dogovor u vezi pripreme novih aktivnosti u narednom periodu, kao i o mogućnosti budućih zajedničkih planiranih projekta. Naglašen je nastavak na radu i izgradnji projekta Studentske zone Solin. Tijekom sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, a predstavnici splitskog Sveučilišta bili su zadovoljni pripremljenošću i htjenjem grada Solina vezano za realizaciju navedenog projekta. Važno je naglasiti kako bi realizacija Studentske zone Solina značila mnogo za razvoj Grada Solina i Sveučilišta. (Tekst i foto: Grad Solin)