Natječaj za nagradu za promoviranje spolne ravnopravnosti na Sveučilištu u Splitu

Sveučilište u Splitu u sklopu SEA-EU projekta poziva pojedince i/ili organizacije da prijave inicijativu s fakulteta ili odjela kojom se osigurava spolna ravnopravnost i jednakost. 
Prijaviti se može aktivnost, događaj, regulativa, smjernica ili bilo koji drugi oblik aktivnosti koji se koristi ako alat u promociji spolne ravnopravnosti. Također, prijaviti se može osoba zaslužna za poticanje aktivnosti koje imaju za cilj spolnu ravnopravnost ili cijela organizacija koja njeguje takav stav. 

Cilj navedene inicijative je identificirati primjere dobre prakse i razmijeniti ih s drugim partnerskim sveučilištima u sklopu SEA-EU alijanse. Na taj način se o primjerima dobre prakse informiraju sva partnerska SEA-EU sveučilišta te ona služe kao baza za razvijanje zajedničkih modela koji će se dijeliti između SEA-EU sveučilišta kako bi se podignula osjetljivost na temu spolne ravnopravnosti.

Natječaj započinje 20. srpnja 2020. i traje do 4. rujna 2020. 
Nakon završetka roka natječaja, u roku od 30 dana, Sveučilište u Splitu će donijeti odluku o odabiru najboljeg primjera dobre prakse. 
Odabrana osoba/organizacija će dobiti nagradu Sveučilišta u Splitu, koja će biti dodijeljena na posebnom događaju.

Tko se može prijaviti?
• Pojedinac/Organizacija u cijelosti

Kako se prijaviti?
Potrebno je popuniti prijavni obrazac u privitku i poslati ga na e-mail adresu: seaeu@unist.hr.
Za više informacija kontaktirajte SEA-EU ured na Sveučilištu u Splitu.

Vezani dokumenti