Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman"

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu, 11. veljače 2023., u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u vojarni u „Admiral flote Sveto Letica – Barba“, Zrinsko Frankopanska 207, Split. 

Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati informacije o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo kao i o drugim sveučilišnim studijskim programima koji se provode za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim uvjetima MORH-a za upis na predmetne studije, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr. Nadalje je predviđen obilazak važnijih objekata u vojarni, brodova HRM,  sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta,  te razgledavanje vojnog naoružanja i opreme. Tijekom cjelokupnog vremena posjetitelji će imati priliku za razgovor s djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta te kadetima kako bi dobili sve relevantne informacije.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 11. veljače 2023. do 09,00 sati sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Obrazac za prijavu "Dan otvorenih vrata HVU Dr. Franjo Tuđman"

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Lori najkasnije do 09,45 sati te sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom osigurano je parkiralište.