Kultura i umjetnost

Upisi u zimski semestar tečaja Korejskog jezika, kulture i povijesti

Započeli su upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti u zimskom semestru ak. god. 2019./2020. Nastava će započeti u petak, 11. listopada, u 17 sati, a prijave će se primati do početka predavanja.

Tečaj se realizira u suradnji  s Hankuk University of Foreign Studies iz Seoula i Filozofskog fakulteta već četvrtu godinu zaredom. Nastava će se odvijati u  prostorijama Filozofskog fakulteta na adresi Poljička cesta 35.

Semestralni tečaj Korejskog jezika, kulture i povijesti traje deset tjedana, odnosno trideset sati ukupno, raspoređeno u tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.

Svi koji žele upisati Korejski jezik i kulturu u zimskom semestru moraju dostaviti ispunjenu prijavnicu (u prilogu) sa svim popratnim dokumentima koordinatorici programa na e-mail jnovak@ffst.hr. Polaznici uz plaćanje moraju poslati i potvrdu o uplati.

U prilogu se nalazi prijavnica te dokument s podacima o plaćanju.

 

Vezani dokumenti