Međunarodna suradnja

Prijave za upis novih polaznika programa Studentskog poduzetničkog inkubatora

Otvorene su prijave za upis novih polaznika programa Studentskog poduzetničkog inkubatora pri Ekonomskom fakultetu.

Program je namijenjen svim proaktivnim studentima splitskog sveučilišta koji teže samozapošljavanju, pokretanju vlastitog posla i ulasku u poduzetnički svijet. Prijaviti se mogu studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupi do 2 godine starosti. Moguće se prijaviti pojedinačno ili kao tim.

Prijave se primaju putem web obrasca do 15. prosinca.

Inkubator pruža studentima tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu mogu razvijati svoje inovacije. SPI svojim članovima kroz poslovnu akademiju odnosno kroz različite tematske edukacije i radionice na tjednoj bazi pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje. Studenti cijelo vrijeme imaju mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata.
Mentori su profesori s Ekonomskog fakulteta i poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva. Isto tako imaju i priliku prisustvovati raznim eventima, imati podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna studentska natjecanja i sudjelovati na međunarodnim natjecanjima i konferencijama.
Tijekom cjelokupnog programa često se organiziraju i neformalna druženja u sklopu kojih svoje prve poslovne korake prezentiraju danas uspješni poduzetnici, što je ujedno i izvrsna prilika za networking odnosno upoznavanje i umrežavanje.