Najave i događanja

Natječaj i radionica za program “Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ Hrvatske zaklade za znanost

Hrvatska zaklada za znanost objavila je natječaj za program “Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.

Natječajem je predviđeno financiranje ukupnog troška plaće doktoranda, s primarnim ciljem izrade doktorskog rada i usvajanja znanja o temeljnim postavkama znanstvenog rada i istraživanja.

Prijava na natječaj moguća je isključivo putem EPP sustava (https://epp.hrzz.hr/)

Datum raspisivanja natječaja: 19. studenog 2019.

Rok za prijavu: 10. siječnja 2020. (13:00 CET)

Više detalja o natječaju možete naći na http://www.hrzz.hr/default.aspx?id=2625

Info radionica povodom otvorenog poziva na natječaj „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ Hrvatske zaklade za znanost, u sklopu koje će predstavnici Zaklade održati prezentaciju o otvorenom natječaju održat će se 12.12.2019. s početkom u 12:15 sati u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Ul. Ruđera Boškovića 32, (dvorana A101, prizemlje).

Na sljedećoj poveznici možete pronaći formular koji trebate ispuniti ako odlučite doći na radionicu: https://docs.google.com/forms/d/1A19Ez7UNUPiJrD1EEd3J4x5lzoNsCb00pyfMpb_eHrI/edit.