Prijave za dvodnevno natjecanje Hack4Split

I ove godine Studentski poduzetnički inkubator i Centar za društveno korisno učenje organiziraju „Hack4Split 2021“, dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija, u cilju unapređenja života u zajednici grada Splita kroz danih 17 UN-ovih održivih ciljeva. Ovaj hackathon je, s jedne strane, namijenjen svim organizacijama, pojedincima i projektima koji stvaraju društvenu ili okolišnu vrijednost, a s druge strane, namijenjen i svim IT developerima, dizajnerima, projekt managerima, zabavljačima, kreativcima, piscima, fotografima i pokretačima promjena koji svojim idejama i vještinama mogu doprinijeti svojoj lokalnoj zajednici. Pozvani su svi pojedinci ili timovi koji imaju ideje i rješenja u skladu s ciljevima hackathona da se prijave. Pozivaju se i pojedinci koji nemaju ideju, a žele sudjelovati i biti dio tima. 

Najbolje rangirani timovi dobivaju nagrade!  Natjecanje će se održati 17. i 18. travnja u hibridnom obliku tako da će natjecatelji birati hoće li pristupiti hackathonu preko Microsoft Teams-a ili nam se mogu pridružiti u prostorima SpinIt inkubatora u Splitu. Najbolji će biti nagrađeni vrijednim i zanimljivim nagradama, a glavnog pobjednika čeka i novčana nagrada. Sudionici trebaju ponijeti samo svoja osobna računala, a za sve ostalo pobrinut će se organizatori.

Prijave su otvorene do 11. travnja. Prijaviti se možete na linku https://docs.google.com/forms/d/1LjTljxzkhA-MkpOax9NldADHXGmjNxKXgoWZYBi9gbs/edit ili na web stranicama Centra za društveno korisno učenje.