Radionice generiranja ideja za UN ciljeve održivog razvoja

Poduzetnički centar Split i Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu organiziraju hackathon “Hack4Split” s ciljem doprinosa rješavanju problema lokalne zajednice - područje Splita i okolice, te osposobljavanjem i educiranjem mladih ljudi za aktivno građanstvo i socijalno poduzetništvo.

Ususret hackathonu, kroz siječanj nas očekuju dvije edukacije na temu tehnika generiranja ideja u sklopu rješavanja problema lokalne zajednice:

  • 11.1.2022. s početkom u 17:00h, “Tehnike generiranja ideja i UN Ciljevi održivog razvoja”
  • 18.1.2022. s početkom u 17:00h, “Generiranje ideja za probleme lokalne zajednice u okviru UN ciljeva održivog razvoja”

Edukacije će održati Michael Freer, vlasnik konzalting tvrtke za socijalno poduzetništvo “Ensoco”. Radionice će se održati uživo na Ekonomskom fakultetu.

Na edukacije se možete prijaviti OVDJE.

Dan prije edukacije svi prijavljeni dobit će email sa svim potrebnim podacima vezanim za održavanje edukacija.

Potičemo sve zainteresirane da se uključe jer nakon edukacija o tehnikama generiranja ideja slijede edukacije o socijalnom poduzetništvu, a nakon čega će se organizirati društveni hackathon Hack4Split 9. i 10. travnja 2022. godine.

Na hackathonu će se kreirati opipljiva rješenja za detektirane probleme lokalne zajednice u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.