Radionice u prosincu Studentskog poduzetničkog inkubatora na temu 3D modeliranja i 3D printanja

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. 

Prosinac nam donosi novu temu mjeseca - “3D modeliranje i 3D printanje”. Računalna grafika danas je toliko napredovala da gotovo i nema aspekta života u kojem se ona ne pojavljuje. 3D modeliranje je sastavnica računalne grafike, a kao tehnika omogućuje pretvaranje matematičkih prikaza u trodimenzionalni objekt. Zadnjih godina  sve češće  je korištenje 3D  modela za 3D  printanje, kojim se dobiva fizički  proizvod u relativno kratkom vremenu. Ta grana  je  još uvijek prilično mlada i proći će još neko vrijeme prije nego što uđe u svakidašnju upotrebu.

Stoga vam donosimo 4 radionica iz svijeta 3D modeliranja i 3D printanja:

- 9. prosinca s početkom u 16 sati, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 1. dio”

- 10. prosinca s početkom u 16 sati, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 2. dio”

- 14. prosinca s početkom u 11 sati, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj - Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 1.dio”

- 15. prosinca s početkom u 11 sati, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj - Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 2.dio”

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice - na poveznici ili na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.