Sedmi Regionalni studentski simpozij studenata društvenih i humanističkih znanosti

Sedmi Regionalni studentski simpozij studenata društvenih i humanističkih znanosti ove godine održat će se 16. i 17. listopada u on-line obliku.

S ciljem buđenja svijesti o važnosti interdisciplinarnog istraživanja te pristupa znanstvenim problemima, kao i za podizanje cjelokupne kvalitete osobnog, društvenog, ali i znanstvenog života, ove godine tema će biti "Identitet: fenomen, koncept, analiza".

Cilj je simpozija ostvariti sintezu: interdisciplinarni skup tema, problema, ali i mogućih odgovora na različita pitanja kojima se dotičemo pojma identitet.Ovaj projekt namijenjen je studentima, kako društvenih i humanističkih, tako i drugih znanosti koje prepoznaju pojam identiteta kao dio ili objekt istraživanja te nudi priliku kao priliku za istraživanje zajedničke problematike raznovrsnih disciplina poput filozofije, sociologije, psihologije, pedagogije, povijesti, prirodnih znanosti, umjetničkih kritika, religijskih studija, književnosti i mnogih drugih. 

Poveznica za prijavu za sudjelovanje na simpoziju: https://forms.gle/tt2MqB34KDFEP38z9  

Cjeloviti program skupa nalazi se u prilogu. 

Sedmi Regionalni studentski simpozij studenata društvenih i humanističkih znanosti organizira se u sklopu projekta InterCap sufinanciranom iz programa EuropeAid i IRI programa Splitsko-dalmatinske županije.  

 

Vezani dokumenti