Studentski život

EU ŠKOLA – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente

Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije tijekom ožujka 2019. godine priređuje ciklus obrazovanja pod nazivom „EU ŠKOLA“ – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente.
S obzirom na nešto zahtjevniji raspored održavanja, škola je prvenstveno namijenjena studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima (alumnijima) koji su diplomirali u periodu od posljednjih godinu dana. Naravno, besplatno za sve!
 
Edukacija se provodi kroz četiri modula u ukupnom trajanju od 8 dana: 12. - 15. ožujka i 19. -22. ožujka i to od 9 - 14 sati u Sveučilišnoj knjižnici (mala dvorana, 5. kat).

− Modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova 
− Modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom 
− Modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz 
− Modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo). 

Broj polaznika je ograničen na grupu od 25 polaznika. 
Polaznici se prijavom obvezuju na prisustvovanje na minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što čini preduvjet za izdavanje certifikata o pohađanju. 

Za prijavu na edukaciju potrebno je dostaviti životopis i motivacijsko pismo. 
Prijave  sa životopisom i motivacijskim pismom molimo poslati putem elektroničke pošte na savjetovanje@unist.hr najkasnije do petka, 1. ožujka 2019.